Shenzhen Gorman Trading Co., Ltd

Glash ü Tte Original lancerer tonye limited edition vintage kronograf ure for at fornye sin glans

Slip tid: 2022-08-12 13:50:14  Hits: 8

glash ü tte Original Glash ü Tte lancerede oprindeligt dennye syv kronografpanorama dato store kalender kronograf armbåndsur i 1970'erne,"elektrisk lyd blå"og"vitality orange", som er cool og øje-catching. Disse to ure med begrænset udgave vil være din ideelle ledsager til at tilbringe en godnat og sommer med dig. Den elektriske lydblå og lyse orange urskive vækker lidenskaben og den friske energi i 1970'erne og er inspirerende. Hånden-made automatisk viklingsbevægelse har ekstraordinærnøjagtighed og stabilitet. Det supplerer retro -designet og skriver et kapitel af vitalitet.

2022081114540361404.png

different farver og ekstraordinær smag

bright farver og smukke mønstre er en af ​​de modestilarter, der er fremherskende i 1970'erne. Klubber er dukket op som bambusskud efter et forårsregn. Danserne' Kostumer er lige så smukke som regnbue farver, som dansende alver, der lyser opnatten til byen. Glash ü Tte Original Glash ü Tte hentede oprindeligt inspiration fra diskoteket i den æra, der præsenterede de to mest populære farver i den firkantede tomme på uret på det tidspunkt: Electric Sound Blue, der symboliserer frihed og glæde og orange, som er Fuld af lidenskab for livet og forfølger øjeblikkelig tilfredsstillelse. Disse to lyse farver kan ikke kun tænde den flydendenat, men også bringe et strejf af friskhed til den varme sommer: Hver gang du serned, kan du fremkalde de fjerne tanker om den smukke solnedgang og den kølige pool, såsom at vaske den Blå himmel og eksotisk vin.

2022081114551585147.png

retro følelser, mit hjerte' s ønske

sint dens fødsel, den syv kronografpanorama -dato har været et af de mest populære ure i Glash ü TTE Original Glash ü TTE' s originale urserie.

inspireret af den populære mode i 1970'erne, denye urmodeller vises inye farver, åbner etnyt kapitel i denne serie og fortsætter succeshistorien.

dennye 70'ers kronograf Panorama Dato Stor kalender Kronograf i 70'erne er udstyret med to farveskive af"elektriske lydblå"og"vitality orange", som er cool og blændende.

both dials er færdige med matte laknish , tilføjer et moderne touch til deres retro farver. Begge ure er begrænset til 100 stykker, hvilket er mere dyrebart.

2022081114560319649.png

bold linjer og smarte former

de 40 x 40 mm fine stålkasse følger den runde hjørne firkant og skarp linjedesign i serien , velegnet til en række scenarier og behagelige at have på.

den moderigtige og fantastiske stil og skinnende detaljer komplementerer hinanden med to forskellige materialer: Matte sort gummistem og fin stålkædestrop.

de ekstraordinære kerne bevægern

The Caliber 37

02 Automatisk viklingsbevægelse lavet af Glash ü Tte Original Glash ü Tte og selv-made af Glash ü Tte Original Glash ü Tte slår i denne timepiece, der viser charmen af ​​stil. Det er håndlavet, dekoreret og justeret af urmageren for at opnå ekstraordinær stabilitet ognøjagtighed. Gennem Sapphire Crystal Glass Bottom Cover kan dunyde den charmerende rytme og udsøgte dekoration af den originale bevægelse. Dette udsøgte mekaniske mesterværk har 70 timers strømopbevaring og 10 bar vandtæt ydeevne. Udstyret med flyback -timerfunktion vil den helt sikkert tiltrække urelskere og blive en ideel ledsager til daglig slid. Som en af ​​de repræsentative træk ved Glash ü tte original Glash ü tte, minder den unikke store kalender os om at værne omnutiden og leve op til tiden med sin konsekvente holdning.-

2022081114571014434.png

disse to brand

new Syv Chronograph Panorama Dato store kalenderurer i 1970'erne er udstyret med-elektrisk lyd Blue"og"vitality Orange"Dials. Begge er begrænset til 100 stykker og vil blive solgt i Glash ü Tte"&39; s originale butikker og autoriserede forhandlere#&39; Butikker fra august 2022.#

Tidligere: Se regnbuen efter regnen, og skri...

Næste: No